Fotoğrafım
Oblio markası bir çok elektronik üründe tüketicinin güvenini kazanmış kaliteli ürünleriyle Türkiye çapında tüketiciye ulaşmış bir markadır. Yaygın servis ağı ve deneyimli teknik servis ekibi, satış sonrası desteğiyle de Oblio her zaman yanınızda. Tablet Mint serisinde Tablet Pc piyasasında en güncel işletim sistemi takip edilmektedir.Ürün yelpazemizde 7″ ve 8″ Çoklu Dokunmatik ekran özelliği ile Tabletlerimiz bulunmakta ve kullanma keyfinizi en üst seviyeye çıkartma amaçlanmaktadır. Slide Me , GetJar ve Google Play platformundan uygulama kütüphanelerini yükleyerek beklentilerinizi doruğa çıkartacaksınız. Oblio Tablet Mint size internet ve mobil dünyalarının tüm imkanlarını bir arada sunan, oldukça kullanışlı mobil cihazları serimizin en gelişmiş ürünüdür. Bizi takip etmeye devam edin…

Yeniden Tasarlanan Android için Google+ Uygulaması Yayınlandı!

Google ++Nisan ayı ortalarında 170 Milyon kullanıcıya ulaştığı duyurulan tarihin en hızlı büyüyen servisi Google+, tamamen yenilenen tasarımıyla gücüne güç katmıştı. Daha sonra yeni tasarıma göre Google+’ın iOS uygulaması güncellenmişti. Bugün ise; Android için Google+ yepyeni arayüzüyle 2.6 versiyonuna yükseldi.





Daha basit ve daha güzel bir Google için çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Üst Düzey Başkan Yardımcısı Vic Gundotra, bu süreci Android telefonlar için yeni Google+ uygulamasıyla hızlandırdıklarını resmi Google blogundan bildirdi.
Tıpkı Google+’ın kendisinde olduğu gibi Androiduygulamasında da artık paylaştığınız resim ve videolar daha büyük formatlarda listelenecek, seçenekler daha az yer kaplayacak ve kullanımı çok daha basit olacak.

2.6 versiyonuyla uygulamaya kazandırılan en önemli özellik; videoyla sohbet hizmetini telefonunuzdan başlatabilmeniz. Eskiden görüşmeyi ancak bilgisayarınızdan başlatabiliyordunuz. Şimdi istediğiniz kişileri davet ederek ya da herkese açık canlı yayın yaparak Google+ deneyemini tamamiyle telefonunuzda da yaşayabileceksiniz.
Yayınladığınız paylaşımlar üzerinde düzenleme yapabilmek, görüntülenen resimleri telefonunuza indirebilmek, tanıyabileceğiniz insan önerileri, videoyla sohbet uyarı sesini ayarlayabilme ve buna benzer diğer özelliklerle donatılan Google+ Android uygulaması şimdilik sadece telefonlarda bu arayüzü destekliyor.

Yeni Google+ uygulamasından görüntülere ve değişen Google+ arayüzüyle ilgili videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder