Fotoğrafım
Oblio markası bir çok elektronik üründe tüketicinin güvenini kazanmış kaliteli ürünleriyle Türkiye çapında tüketiciye ulaşmış bir markadır. Yaygın servis ağı ve deneyimli teknik servis ekibi, satış sonrası desteğiyle de Oblio her zaman yanınızda. Tablet Mint serisinde Tablet Pc piyasasında en güncel işletim sistemi takip edilmektedir.Ürün yelpazemizde 7″ ve 8″ Çoklu Dokunmatik ekran özelliği ile Tabletlerimiz bulunmakta ve kullanma keyfinizi en üst seviyeye çıkartma amaçlanmaktadır. Slide Me , GetJar ve Google Play platformundan uygulama kütüphanelerini yükleyerek beklentilerinizi doruğa çıkartacaksınız. Oblio Tablet Mint size internet ve mobil dünyalarının tüm imkanlarını bir arada sunan, oldukça kullanışlı mobil cihazları serimizin en gelişmiş ürünüdür. Bizi takip etmeye devam edin…

"Angry Birds Space" Yine Çok Tutuldu!!


angry birds space android iphoneRovio Games‘in adeta fenomen haline gelen ve milyonlarca kişi tarafından mobil cihazlardan oynanılan oyunu Angry Birds‘ün 35 gün önce iOS, Android ve BlackBerry gibi cihazlar için yayınlanan yeni versiyonu Angry Birds Space, 50 milyon barajını aştı.
Bu kadar kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Angry Birds Space; en hızlı büyüyen mobil oyun olmayı başardı. Tabi ki bu başarıda Google Play Store gibi mobil marketlerde ücretsiz olarak yer alması da önemli bir etkiye sahip diyebiliriz…


22 Mart tarihinde; Android, iOS, BlackBerry, PC ve MAC cihazlar için yayınlanan veWindows Phone için de kısa sürede yayınlanması beklenen Angry Birds Space oyunu 3 günde 10 milyon, 35 günde ise 50 milyon indirilme barajını aşmayı başardı.
angry birds space oyunu
Rovio tarafından ise bu durum resmi Twitter sayfasından ve Rovio Games sitesinden duyuruldu. Şuana kadar yayınlanan mobil oyunlar arasında bir rekora imza atan Angry Birds Space için ayrıca bir de 10 yeni bölümü içeren güncelleme yayınlandı.
Kaynak - Rovio

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder