Fotoğrafım
Oblio markası bir çok elektronik üründe tüketicinin güvenini kazanmış kaliteli ürünleriyle Türkiye çapında tüketiciye ulaşmış bir markadır. Yaygın servis ağı ve deneyimli teknik servis ekibi, satış sonrası desteğiyle de Oblio her zaman yanınızda. Tablet Mint serisinde Tablet Pc piyasasında en güncel işletim sistemi takip edilmektedir.Ürün yelpazemizde 7″ ve 8″ Çoklu Dokunmatik ekran özelliği ile Tabletlerimiz bulunmakta ve kullanma keyfinizi en üst seviyeye çıkartma amaçlanmaktadır. Slide Me , GetJar ve Google Play platformundan uygulama kütüphanelerini yükleyerek beklentilerinizi doruğa çıkartacaksınız. Oblio Tablet Mint size internet ve mobil dünyalarının tüm imkanlarını bir arada sunan, oldukça kullanışlı mobil cihazları serimizin en gelişmiş ürünüdür. Bizi takip etmeye devam edin…


Kendi Android İnternet Tarayıcınızı Yapmaya Ne Dersiniz?
Akıllı telefonlar ve tablet PC‘ler artık hayatımızın bir parçası oldu diyebiliriz. Dilediğimiz yerden, istediğimiz zaman Wi-Fi veya 3G üzerinden web browser yardımıyla internette gezinebiliyoruz.
Peki, Android telefonunuzda veya tabletinizde kendi tarayıcınızı yapıp, kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? “Make Your Web Browser” sloganıyla ortaya çıkan Maxthon; Android cihazlarınızda kendinize özel tasarlayabileceğiniz web tarayıcısını kullanmaya olanak sağlıyor…

“Kendi Tarayıcını Yap” olarak hayata geçirilen bu fikir; Android‘te birçok seçenek olduğunu gösterir nitelikte. Android cihazınızda istediğiniz şekilde widget, live wallpaper, bildirim gösterimi gibi şeyleri ayarlayabiliyorsunuz. Şimdi ise, artık kendi tarayıcınızı özelleştirebiliyorsunuz; uygulama ikonu, uygulama ismi, arayüzü ve açılışta çıkan pencere de dahil olmak üzere. Nasıl mı? Maxthon Mobile sayesinde…
Maxthon Mobile Nasıl Kullanılır? ve Kendi Tarayıcınızı Nasıl Yapabilirsiniz?
o    Öncelikle Maxthon Mobile’ın resmi websitesine giriyorsunuz.
o    Ardından ise “Make it Now” butonuna basarak kendi tarayıcınızı yapma adımlarına başlıyorsunuz.
o    Karşınıza çıkan ilk adım; telefonunuz ekranında bulunacak uygulamanın adı ne olsun bölümü. Buraya tarayıcı adını ne vermek istiyorsanız onu yazabilirsiniz.
o    Sonraki adım ise uygulamanın ikon görünümü ne olsun adımı. Buraya JPG veya PNG formatlarında 72×72 boyutlarında bir resim yüklememiz gerekiyor. İsterseniz varsayılan resmi de ayarlabilirsiniz.
o    Sıra geldi; tarayıcımızı ilk açtığımızda karşınıza çıkmasını istediğiniz anasayfa adresini belirlemeye. Buraya istediğiniz sitenin adresini yazabilirsiniz.
o     Şimdi ise en önemli kısma geldik diyebiliriz. Tarayıcımızın arayüzü yani temasını belirleme aşaması. Burada açılır/kapanır menüden istediğiniz temayı görsel önizlemesini görüp seçebilirsiniz.
o       Tüm bu adımlardan sonra son bir adım kaldı. O da uygulamamız açılacağı zaman karşınıza çıkmasını istediğiniz açılış resmini belirlemek olacak. Burada 480×800boyutlarında, PNG veya JPG formatlarında bir resim yüklemeniz gerekiyor. İsterseniz varsayılan resmi de kullanabilirsiniz.
o    İşlemleri tamamladıktan sonra “Create APK” butonuna basarak kendinize özel oluşturduğunuz Android tarayıcınızı indirip, telefonunuza kurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder