Fotoğrafım
Oblio markası bir çok elektronik üründe tüketicinin güvenini kazanmış kaliteli ürünleriyle Türkiye çapında tüketiciye ulaşmış bir markadır. Yaygın servis ağı ve deneyimli teknik servis ekibi, satış sonrası desteğiyle de Oblio her zaman yanınızda. Tablet Mint serisinde Tablet Pc piyasasında en güncel işletim sistemi takip edilmektedir.Ürün yelpazemizde 7″ ve 8″ Çoklu Dokunmatik ekran özelliği ile Tabletlerimiz bulunmakta ve kullanma keyfinizi en üst seviyeye çıkartma amaçlanmaktadır. Slide Me , GetJar ve Google Play platformundan uygulama kütüphanelerini yükleyerek beklentilerinizi doruğa çıkartacaksınız. Oblio Tablet Mint size internet ve mobil dünyalarının tüm imkanlarını bir arada sunan, oldukça kullanışlı mobil cihazları serimizin en gelişmiş ürünüdür. Bizi takip etmeye devam edin…

Google Play Store 15 Milyar İndirme Barajını Aştı!
Android Market‘in Google Play Store olmadan önce 10 milyar indirme barajını aştığını ve popüler uygulamaların indirime girdiğini duyurmuştuk.
Bugün ise yeni adıyla Google Play Store‘un bir hafta önce 15 milyar uygulama ve oyun indirilme barajını aştığı açıklandı.Apple App Store‘un ise 25 milyar indirme sayısına ulaştığı bir diğer açıklama…


Google Play Store‘daki uygulama sayısı 500,000 iken, Apple App Store‘da ise şuanda 600,000 uygulama yer alıyor. Ayrıca, açıklanan detaylara göre Apple App Store’un aylık indirme sayısı %30′luk bir düşüş söz konusu. Tabi bu sonuçlar ve göz önüne alındığında; aradaki farkın hızla kapandığı görülüyor.
Bu detayların dışında; Google, şuana kadar Android geliştiricilerine 320 milyon dolar kazandırmış. Apple ise App Store’da uygulama yayınlayan geliştiricilere 4 milyar dolar ödemiş. Google Play Store’un sürekli aktif ve kullanıcılarının artmakta olduğunu gören geliştiriciler bu platformu desteklemeye ve yeni projeler sunmaya devam edecektir düşüncesindeyiz.
Geliştiricilere ödenen ücretler arasındaki farkı ise; Google Play Store’daki çoğu uygulamanın ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor olmasını da göz önüne alabiliriz. TechCrunch tarafından yapılan açıklamaya göre; Play Store geçen hafta itibariyle 15 milyar uygulama indirilme barajını aştı.
Google ve Oracle arasındaki davada ise Google’ın, Android’ten 2010 yılında 110 milyon dolardan fazla zarar ettiği ortaya çıkmıştı. 2011 yılında ise bu zararı, kara çevirmeyi bilen Google; Android’ten 2011′de reklam geliri olarak 492.5 milyon dolar,uygulama satışından 14.5 milyon dolar gelir elde etti. 2012 yılında ise 804.3 milyon dolar reklamlardan, 35.9 milyon dolar ise uygulamalardan gelir elde etmeyi planlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder