Fotoğrafım
Oblio markası bir çok elektronik üründe tüketicinin güvenini kazanmış kaliteli ürünleriyle Türkiye çapında tüketiciye ulaşmış bir markadır. Yaygın servis ağı ve deneyimli teknik servis ekibi, satış sonrası desteğiyle de Oblio her zaman yanınızda. Tablet Mint serisinde Tablet Pc piyasasında en güncel işletim sistemi takip edilmektedir.Ürün yelpazemizde 7″ ve 8″ Çoklu Dokunmatik ekran özelliği ile Tabletlerimiz bulunmakta ve kullanma keyfinizi en üst seviyeye çıkartma amaçlanmaktadır. Slide Me , GetJar ve Google Play platformundan uygulama kütüphanelerini yükleyerek beklentilerinizi doruğa çıkartacaksınız. Oblio Tablet Mint size internet ve mobil dünyalarının tüm imkanlarını bir arada sunan, oldukça kullanışlı mobil cihazları serimizin en gelişmiş ürünüdür. Bizi takip etmeye devam edin…

Neden Bir Tablet Bilgisayara Sahip Olmalısınız?


Tabletler cep telefonlarından büyük ama dizüstü bilgisayarlardan küçük olan ve her ikisinde de kullanılabilir olan özellikler sağlayan elektronik cihazlardır. Tabletler piyasadaki en küçük, en hafif ve en taşınabilir bilgisayar olma özelliğindeler. Belki de merak ediyorsunuzdur acaba bu süper aleti almaya değer mi diye. İşte bu makale size neden bir tablet almanız gerektiğini ve nedenlerini açıklamaktadır.

1. İnternet ve Mail
Bu elektronik cihaz kullanıcıya 3G ya da Wi-Fi yoluyla internete bağlanmasına olanak sağlar ayrıca mail alabilir veya yollayabilirsiniz üstelik internette çok rahat gezinebilirsiniz. Dokunmatik ekranı bu deneyimi yaşamayı daha keyifli bir hale getirmeye yardımcı olabilir, teknolojik gelişmelerinde bu tür ekranların kullanımını daha sezgisel bir hale getirdiği düşünülürse kullanıcıların alışması pekte zaman almayacak gibi.


2. Verimliliği Yükseltir
Eğer makale üreten ya da okuyansanız, bu modaya uygun ve şık alet sizin için daha da arzu edici olabilir. Sadece güçlü bir cihaz almak değil ayrıca bilgi işlem uygulamalarını da (Office vb.) çalıştırabilecek bir tablet almanız çok önemli.
3. Çevrimiçi kitaplarınızı kolaylıkla okuyabilirsiniz.


Eğer bir tabletiniz varsa en çok sevdiğiniz kitabı okumak için bilgisayar önünde saatlerce oturmak zorunda kalmayacaksınız. Bu cihazların birçok elektronik kitap formatlarıyla uyumlu olduğunu fark edeceksiniz ve tabletinizin yüksek çözünürlük ve kalitesi ile kullanıcıya güneş ışığında bile rahat bir okuma imkânı sunduğunu göreceksiniz. Hareket halinde olanlar için bu özellik cihazı daha da değerli kılar.

4.  Ek Çoklu Ortam (Multimedia) Özelliklerinin tadını çıkar.
Tabletlerin içerisinde genellikle televizyon, video oynatıcısı, radyo ve müzik oynatıcısı yazılımları kurulu bir şekilde gelir. Ancak, medya akışı ya da yayını sırasında iyi bir internet bağlantınızın olduğundan emin olun. Bu tür eğlence özellikleri ile bu cihazın sürekli tadını çıkarabileceğinizden emin olabilirsiniz.
5.  Sosyal Ortamlara en kısa ve daha hızlı yoldan erişim.
Bir sosyal medya meraklısı mısınız? Bu yüksek puanlı cihazla, sosyal ağ sitelerine kolaylıkla erişebilirsiniz. Sosyal hayatınıza hitap edebilen bir sürü uygulama sizin için tasarlanmıştır. Sosyal ağlar arasındaki Facebook ve Twitter’ınıza anlık ileti gönderebilir ayrıca resim ve video yükleyebilirsiniz.
6. Video ve Film transfer etmek çocuk oyuncağı!
Tabletler, kullanıcısına kişisel videolarını, filmlerini ve diğer dosyalarını ev eğlence sistemiyle kolayca paylaşmasına olanak sağlar.

7. Film ve Müzik indirmek.
Birçok internet sitesindeki müzik ve film marketlerine üye  olabilir,
seçiminize göre dosya indirebilir ve onları müsait zamanlarınızda
izleyebilirsiniz. Bunu yapabilmek için sadece Wi-Fi ve 3G bağlantısına
ihtiyacınız olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder